SAHELI MOTIANI   |  2019

Pre-Final Phase - Concepts

Facebook app's headquarters in New York City provided us with a brief to design a playful and activated space for their office space. This space would be inviting and encourage people to indulge into their playfulness. Below are some pre-final concept sketches and renders.

Playground Concept Sketches

Once a space for the project was finalised we designed possible concepts of playground that could live within that space. Below are some 3D concept sketches for the playground:

Initial Concept Sketches

It was important to represent Facebook App as a community through this installation. At the start of the project we proposed several concepts that were playful, functional and served as a photo opportunity moment. Below are some initial 2D concept sketches that play with seating arrangement to encourage interaction between people :